Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.7g0g
Soijajauhot, Soyolk9g38kcal3.7g1.5g1.9g1.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.7g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g33g43kcal1.4g1.7g3.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Vehnälese 3.7g8.5kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa62g187kcal14.4g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g899kcal59g13.2g66.8g10.2g
Valittu annoskoko178g449kcal29.5g6.6g33.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna89g225kcal14.8g3.3g16.7g2.6g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035