Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g140g839kcal29.4g9.2g75.5g0g
Soijajauhot, Soyolk105g420kcal40.9g16.8g21g12.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g513g733kcal64.1g1.5g52.8g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 42g283kcal11.3g2.9g24.3g5.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g373g481kcal15.7g19g37.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)28g2.8kcal0.4g0g0.2g23.8g
Vehnälese 42g96kcal5.6g6.5g1.9g15.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa699g2098kcal160.8g0g160.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g10067kcal661.2g147g747.6g115g
Valittu annoskoko1988g5034kcal330.6g73.5g373.8g57.5g
Annoskoko puolitettuna994g2517kcal165.3g36.8g186.9g28.8g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035