Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g160g959kcal33.6g10.5g86.3g0g
Soijajauhot, Soyolk120g479kcal46.7g19.2g24g14.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g586g838kcal73.2g1.8g60.4g0g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 48g323kcal12.9g3.3g27.8g5.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g426g550kcal17.9g21.7g42.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)32g3.2kcal0.5g0g0.2g27.2g
Vehnälese 48g109kcal6.4g7.4g2.2g18g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa799g2397kcal183.8g0g183.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g11505kcal755.6g168g854.6g131.6g
Valittu annoskoko2272g5753kcal377.8g84g427.3g65.8g
Annoskoko puolitettuna1136g2876kcal188.9g42g213.7g32.9g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035