Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.4g0g
Soijajauhot, Soyolk13g52kcal5.1g2.1g2.6g1.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.2g35kcal1.4g0.4g3g0.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g47g60kcal2g2.4g4.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.5g0.3kcal0.1g0g0g3g
Vehnälese 5.2g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa87g262kcal20.1g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g1258kcal82.8g18.6g93.2g14.4g
Valittu annoskoko248g629kcal41.4g9.3g46.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna124g315kcal20.7g4.7g23.3g3.6g
Arvot/100g100g253kcal16.7g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035