Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g180g1079kcal37.8g11.9g97.1g0g
Soijajauhot, Soyolk135g539kcal52.6g21.6g27g16.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g659g943kcal82.4g2g67.9g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 54g364kcal14.5g3.7g31.3g6.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g479g619kcal20.1g24.5g47.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)36g3.6kcal0.5g0g0.2g30.6g
Vehnälese 54g123kcal7.2g8.3g2.4g20.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa899g2697kcal206.8g0g206.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g12944kcal850g189.4g961.2g147.8g
Valittu annoskoko2556g6472kcal425g94.7g480.6g73.9g
Annoskoko puolitettuna1278g3236kcal212.5g47.4g240.3g37g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035