Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g20g120kcal4.2g1.3g10.8g0g
Soijajauhot, Soyolk15g60kcal5.8g2.4g3g1.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6g40kcal1.6g0.4g3.5g0.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g53g69kcal2.2g2.7g5.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4g0.4kcal0.1g0g0g3.4g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g1438kcal94.4g20.8g106.8g16.2g
Valittu annoskoko284g719kcal47.2g10.4g53.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna142g360kcal23.6g5.2g26.7g4.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035