Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g200g1199kcal42g13.2g107.9g0g
Soijajauhot, Soyolk150g599kcal58.4g24g30g18g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g733g1047kcal91.6g2.2g75.4g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.2g0g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 60g404kcal16.1g4.1g34.8g7.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g533g687kcal22.4g27.2g53.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa999g2997kcal229.7g0g229.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g14382kcal944.6g210.2g1068g164.4g
Valittu annoskoko2840g7191kcal472.3g105.1g534g82.2g
Annoskoko puolitettuna1420g3595kcal236.2g52.6g267g41.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035