Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.1g0g
Soijajauhot, Soyolk17g67kcal6.6g2.7g3.4g2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g82g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.7g46kcal1.8g0.5g3.9g0.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g60g77kcal2.5g3.1g6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.5g0.4kcal0.1g0g0g3.8g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa112g337kcal25.8g0g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1618kcal106.2g23.6g120g18.2g
Valittu annoskoko320g809kcal53.1g11.8g60g9.1g
Annoskoko puolitettuna160g405kcal26.6g5.9g30g4.6g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035