Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Soijajauhot, Soyolk180g720kcal70.2g28.8g36g21.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g880g1258kcal110g2.6g90.6g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 72g486kcal19.4g5g41.8g8.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g640g826kcal26.9g32.6g64g0g
Fiber husk (1rkl=10g)48g4.8kcal0.7g0g0.3g40.8g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1200g3600kcal276g0g276g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6824g17278kcal1134.8g252.2g1283g197.4g
Valittu annoskoko3412g8639kcal567.4g126.1g641.5g98.7g
Annoskoko puolitettuna1706g4320kcal283.7g63.1g320.8g49.4g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035