Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.2g1.3g0g
Soijajauhot, Soyolk1.9g7.5kcal0.7g0.3g0.4g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.7g8.6kcal0.3g0.3g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g180kcal11.6g2.6g13.2g2g
Valittu annoskoko36g90kcal5.8g1.3g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna18g45kcal2.9g0.7g3.3g0.5g
Arvot/100g100g254kcal16.3g3.7g18.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035