Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.7g23kcal0.8g0.2g2g0g
Soijajauhot, Soyolk2.8g11kcal1.1g0.4g0.6g0.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.6kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g10g13kcal0.4g0.5g1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g270kcal17.6g3.8g20.2g2.8g
Valittu annoskoko53g135kcal8.8g1.9g10.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna27g68kcal4.4g1g5.1g0.7g
Arvot/100g100g255kcal16.6g3.6g19.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035