Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g480g2880kcal100.8g31.7g259.2g0g
Soijajauhot, Soyolk360g1440kcal140.4g57.6g72g43.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1760g2517kcal220g5.3g181.3g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 144g971kcal38.7g9.9g83.5g17.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1280g1651kcal53.8g65.3g128g0g
Fiber husk (1rkl=10g)96g10kcal1.4g0g0.6g81.6g
Vehnälese 144g329kcal19.2g22.2g6.5g54g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2400g7200kcal552g0g552g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13648g34556kcal2269.2g505g2566.2g394.6g
Valittu annoskoko6824g17278kcal1134.6g252.5g1283.1g197.3g
Annoskoko puolitettuna3412g8639kcal567.3g126.3g641.6g98.7g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035