Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Soijajauhot, Soyolk38g150kcal14.6g6g7.5g4.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g183g262kcal22.9g0.5g18.9g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g101kcal4g1g8.7g1.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g133g172kcal5.6g6.8g13.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.1g0g0.1g8.5g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa250g749kcal57.4g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g3595kcal236g52.4g267.2g41g
Valittu annoskoko710g1798kcal118g26.2g133.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna355g899kcal59g13.1g66.8g10.3g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035