Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Soijajauhot, Soyolk45g180kcal17.5g7.2g9g5.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 18g121kcal4.8g1.2g10.4g2.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g160g206kcal6.7g8.2g16g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g899kcal68.9g0g68.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g4314kcal283.2g63.4g320.4g49.2g
Valittu annoskoko852g2157kcal141.6g31.7g160.2g24.6g
Annoskoko puolitettuna426g1079kcal70.8g15.9g80.1g12.3g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035