Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g70g420kcal14.7g4.6g37.8g0g
Soijajauhot, Soyolk52g210kcal20.5g8.4g10.5g6.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g256g367kcal32g0.8g26.4g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 21g141kcal5.6g1.4g12.2g2.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g186g241kcal7.8g9.5g18.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)14g1.4kcal0.2g0g0.1g11.9g
Vehnälese 21g48kcal2.8g3.2g0.9g7.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa350g1049kcal80.4g0g80.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g5034kcal330.4g73.4g373.8g57.6g
Valittu annoskoko994g2517kcal165.2g36.7g186.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna497g1258kcal82.6g18.4g93.5g14.4g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035