Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Eofiksen kaalipata

Perinteinen ja maistuva pataruoka

neljä annosta

400g naudan (luomu) jauhelihaa
voita ruskistamiseen
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
vähän vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Ruskista jauheliha voissa (valurauta) padassa.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele esimerkiksi puolukoiden kanssa.

Lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali505g107kcal6.1g17.2g1g10.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g145g41kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Sipuli (käsittelemätön)145g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Kevytlevi, 40%, vähäsuolainen20g80kcal1.4g0.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2830g1893kcal180.6g66.4g99.2g33.4g
Valittu annoskoko1415g947kcal90.3g33.2g49.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna708g473kcal45.2g16.6g24.8g8.4g
Arvot/100g100g67kcal6.4g2.3g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223241