Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g40g11kcal0.5g1.9g0g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska500g150kcal7g32.5g2.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g90g198kcal20.7g0.9g12.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti 70g229kcal7.1g46.5g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1681g1893kcal100g169.8g94.8g6.2g
Valittu annoskoko841g946kcal50g84.9g47.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna420g473kcal25g42.5g23.7g1.6g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304