Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 70g269kcal26.9g32.4g1.6g7.1g
Kaali, valkokaali325g69kcal3.9g11.1g0.7g6.8g
Sipuli (käsittelemätön)105g29kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g769kcal65.2g104.8g5.2g34.6g
Valittu annoskoko1165g384kcal32.6g52.4g2.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna583g192kcal16.3g26.2g1.3g8.7g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437