Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 105g404kcal40.5g48.7g2.4g10.7g
Kaali, valkokaali488g103kcal5.9g16.6g1g10.2g
Sipuli (käsittelemätön)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3498g1154kcal98g157.4g7.8g52g
Valittu annoskoko1749g577kcal49g78.7g3.9g26g
Annoskoko puolitettuna875g289kcal24.5g39.4g2g13g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437