Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 175g673kcal67.4g81.1g4g17.9g
Kaali, valkokaali813g172kcal9.8g27.6g1.6g17.1g
Sipuli (käsittelemätön)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5830g1923kcal163.2g262g12.8g87.2g
Valittu annoskoko2915g962kcal81.6g131g6.4g43.6g
Annoskoko puolitettuna1458g481kcal40.8g65.5g3.2g21.8g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437