Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 245g943kcal94.4g113.5g5.6g25g
Kaali, valkokaali1139g240kcal13.7g38.7g2.3g23.9g
Sipuli (käsittelemätön)368g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8162g2693kcal228.6g366.8g18.2g121.8g
Valittu annoskoko4081g1346kcal114.3g183.4g9.1g60.9g
Annoskoko puolitettuna2041g673kcal57.2g91.7g4.6g30.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437