Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 280g1076kcal107.8g129.6g6.4g28.6g
Kaali, valkokaali1300g274kcal15.6g44.2g2.6g27.3g
Sipuli (käsittelemätön)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g3074kcal261g419g20.6g139g
Valittu annoskoko4660g1537kcal130.5g209.5g10.3g69.5g
Annoskoko puolitettuna2330g769kcal65.3g104.8g5.2g34.8g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437