Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 315g1212kcal121.4g146g7.3g32.2g
Kaali, valkokaali1464g309kcal17.6g49.8g2.9g30.7g
Sipuli (käsittelemätön)473g128kcal6.1g22.7g0.9g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Vesi2702g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10494g3462kcal293.8g471.8g23.4g156.4g
Valittu annoskoko5247g1731kcal146.9g235.9g11.7g78.2g
Annoskoko puolitettuna2624g866kcal73.5g118g5.9g39.1g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437