Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green120g390kcal28.8g58.8g1.2g14.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5g5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2644g1748kcal125.2g165.2g59g39.8g
Valittu annoskoko1322g874kcal62.6g82.6g29.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna661g437kcal31.3g41.3g14.8g10g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587