Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fetakasvisgratiini (Karppi)

Resepti on muunnos Karpin keittokirjan Broilerigratiinista.

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

Kaada parsakaalisekoitus* voideltuun vuokaan.

Kuutioi/murustele feta kulhoon ja lisää sinne tuorejuusto ja kerma.

Lisää mausteita oman maun mukaan (esim.

suolaa, pippurisekoitusta, paprikajauhetta).

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin puolisen tuntia.

Ripottele raastettu juusto vuoan pinnalle ja paista vielä noin 15 min.

Tämä on hyvää sellaisenaan tai sitten lisukeena lihan kanssa.

*Tämän reseptin voi tehdä myös tuoreesta parsakaalista ja kukkakaalista, jolloin hiilareita tulee vähemmän.

Gratiiniin voi lisätä esimerkiksi broilerisuikaleita tms. jolloin siitä tulee vielä ruokaisampaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Aniviina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Euroshopper parsakaalisekoitus, pakaste500g125kcal12.5g15g2.5g12g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Apetina välimerellinen juusto (Arla), annos 200g100g245kcal14g2.5g20g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g50g78kcal4.1g2.3g5.8g0.3g
Arkijuusto, Valio [330kcal]70g231kcal18.9g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2717kcal107g51.6g230.2g24.6g
Valittu annoskoko920g1359kcal53.5g25.8g115.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna460g679kcal26.8g12.9g57.6g6.2g
Arvot/100g100g148kcal5.8g2.8g12.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224226