Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Kesäkurpitsa351g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Aurajuusto170g579kcal34.1g0g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g2053kcal78.2g63.2g166.8g21.8g
Valittu annoskoko1152g1026kcal39.1g31.6g83.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna576g513kcal19.6g15.8g41.7g5.5g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569