Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Kesäkurpitsa409g70kcal1.6g10.2g2.5g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g701g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Aurajuusto199g676kcal39.7g0g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2395kcal91g73.6g194.6g25.4g
Valittu annoskoko1344g1197kcal45.5g36.8g97.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna672g599kcal22.8g18.4g48.7g6.4g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569