Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Kesäkurpitsa468g80kcal1.9g11.7g2.8g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g801g163kcal4.8g30.5g2.4g11.2g
Aurajuusto227g772kcal45.4g0g65.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g2737kcal104.2g84.4g222.2g29g
Valittu annoskoko1536g1369kcal52.1g42.2g111.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna768g684kcal26.1g21.1g55.6g7.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569