Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kesäkurpitsa234g40kcal0.9g5.8g1.4g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Aurajuusto114g386kcal22.7g0g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g1368kcal52g42g111g14.4g
Valittu annoskoko768g684kcal26g21g55.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna384g342kcal13g10.5g27.8g3.6g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569