Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha187g287kcal36.2g0g15.7g0g
Lanttu 187g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Palsternakka 112g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g244g68kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g7.9g0.3g2.1g
Sipuli 187g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Naudanliha47g72kcal9g0g3.9g0g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2915g2237kcal126g182.4g102.4g53.8g
Valittu annoskoko1458g1119kcal63g91.2g51.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna729g559kcal31.5g45.6g25.6g13.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794