Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha250g383kcal48.2g0g21g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Palsternakka 150g95kcal0.7g17.7g0.6g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Naudanliha63g96kcal12.1g0g5.2g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.6g0.1g0.7g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3889g2983kcal167.4g243.4g136.6g71.8g
Valittu annoskoko1944g1491kcal83.7g121.7g68.3g35.9g
Annoskoko puolitettuna972g746kcal41.9g60.9g34.2g18g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794