Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha312g479kcal60.3g0g26.2g0g
Lanttu 312g90kcal3.1g14.4g0.9g5.6g
Palsternakka 187g119kcal0.9g22.1g0.7g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g406g114kcal2.4g24.2g0.8g10.2g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.2g0.5g3.5g
Sipuli 312g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Rypsiöljy 31g276kcal0g0g31.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.2g3.2g6.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Naudanliha78g120kcal15.1g0g6.6g0g
Lanttu 78g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Palsternakka 47g30kcal0.2g5.5g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Tomaattimurska, 1 prk63g17kcal0.4g3.3g0.1g0.9g
Sipuli 78g24kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g3728kcal209.4g304.4g170.6g89.8g
Valittu annoskoko2430g1864kcal104.7g152.2g85.3g44.9g
Annoskoko puolitettuna1215g932kcal52.4g76.1g42.7g22.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794