Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha375g575kcal72.3g0g31.5g0g
Lanttu 375g108kcal3.7g17.2g1.1g6.7g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.5g0.9g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g487g136kcal2.9g29g1g12.2g
Tomaattimurska, 1 prk300g80kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Sipuli 375g113kcal4.7g18g0.7g6.4g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Rypsiöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g101kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Naudanliha94g144kcal18.1g0g7.9g0g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 9g84kcal0g0g9.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g4473kcal251.6g365.6g204.8g107.8g
Valittu annoskoko2916g2237kcal125.8g182.8g102.4g53.9g
Annoskoko puolitettuna1458g1118kcal62.9g91.4g51.2g27g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794