Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha437g670kcal84.4g0g36.7g0g
Lanttu 437g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Palsternakka 262g167kcal1.3g31g1g11.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g568g159kcal3.4g33.8g1.1g14.2g
Tomaattimurska, 1 prk350g94kcal2.1g18.5g0.7g4.9g
Sipuli 437g132kcal5.5g21g0.9g7.4g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Rypsiöljy 44g387kcal0g0g43.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.5g4.5g9.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Naudanliha109g168kcal21.1g0g9.2g0g
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Palsternakka 66g42kcal0.3g7.7g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Tomaattimurska, 1 prk88g23kcal0.5g4.6g0.2g1.2g
Sipuli 109g33kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g30kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g5219kcal293.8g426g239.2g126.2g
Valittu annoskoko3402g2610kcal146.9g213g119.6g63.1g
Annoskoko puolitettuna1701g1305kcal73.5g106.5g59.8g31.6g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794