Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha500g767kcal96.5g0g42g0g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Naudanliha125g192kcal24.1g0g10.5g0g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g5968kcal336g487.6g273.6g143.8g
Valittu annoskoko3890g2984kcal168g243.8g136.8g71.9g
Annoskoko puolitettuna1945g1492kcal84g121.9g68.4g36g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794