Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha63g96kcal12.1g0g5.2g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.6g0.1g0.7g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Naudanliha16g24kcal3g0g1.3g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g745kcal42g60.6g33.6g18g
Valittu annoskoko486g373kcal21g30.3g16.8g9g
Annoskoko puolitettuna243g186kcal10.5g15.2g8.4g4.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.2g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794