Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha625g958kcal120.6g0g52.5g0g
Lanttu 625g180kcal6.2g28.7g1.9g11.2g
Palsternakka 375g238kcal1.9g44.2g1.5g16.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g812g227kcal4.9g48.3g1.6g20.3g
Tomaattimurska, 1 prk500g134kcal3g26.5g1g7g
Sipuli 625g189kcal7.8g30g1.2g10.6g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Rypsiöljy 63g552kcal0g0g62.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g169kcal6.5g6.5g13g1g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Naudanliha156g239kcal30.1g0g13.1g0g
Lanttu 156g45kcal1.6g7.2g0.5g2.8g
Palsternakka 94g60kcal0.5g11.1g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g203g57kcal1.2g12.1g0.4g5.1g
Tomaattimurska, 1 prk125g34kcal0.7g6.6g0.2g1.7g
Sipuli 156g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g7457kcal419.6g609g341.6g179.6g
Valittu annoskoko4860g3728kcal209.8g304.5g170.8g89.8g
Annoskoko puolitettuna2430g1864kcal104.9g152.3g85.4g44.9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794