Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha125g192kcal24.1g0g10.5g0g
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Naudanliha31g48kcal6g0g2.6g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1492kcal84g122g68.2g36g
Valittu annoskoko972g746kcal42g61g34.1g18g
Annoskoko puolitettuna486g373kcal21g30.5g17.1g9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794