Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Naudanliha keskiarvo 500g764kcal96.5g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Hapankaali (Rasilainen)250g45kcal4.5g4.5g0.8g5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Smetana15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g2221kcal215.8g112.6g99.8g25.4g
Valittu annoskoko1310g1110kcal107.9g56.3g49.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna655g555kcal54g28.2g25g6.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032