Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 150g161kcal34.7g0g2.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 120g160kcal10.1g21.1g2.4g6g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 180g96kcal1.9g19.1g0.2g3.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6g21kcal1.1g2.7g1.3g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio200g130kcal3g8.4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1292kcal104.4g114g43.8g21.4g
Valittu annoskoko681g646kcal52.2g57g21.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna341g323kcal26.1g28.5g11g5.4g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087