UNKK4 karppi jauhelihakiusaus kesäkurpitsalla

Neljä annosta

öljyä
1 ison iso kesäkurpitsa tai 2 pienempää
suolaa
sipulia
valkosipulia
lihaliemikuutio, pippuria
jauhelihaa 400 g
1 prk ranskankermaa
3-4 tomaattia
juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi tikuiksi, vähän kuin perunasuikaleiksi.

Ripottele suolaa päälle ja itketä hetki niin että vähän nestettä valuu pois.

Voitele uunivuoka öljyllä ja kippaa tikut siihen ja lykkää uuniin jauhelihan paistamisen ajaksi 200 asteeseen.

Kuullota ensin sipulia öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mielesi mukaan, itse laitan lihaliemikuution murusina, mustapippuria myllystä, paprikajauhetta, caynnepippuria ja reilusti valkosipulia :)
Sekoita joukkoon ranskankermapurkki.

Ota vuoka uunista ja sekoita kesäkurpitsatikut ja jauhelihamössö ja jatka paistamista.

Noin 10 min päästä lisää päälle viipaloitu tomaatti ja juustoraaste ja paista kunnes juusto on nätin väristä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1500 grammaa

Unkk4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3333g602kcal18.7g83.3g13.3g23.3g
Juusto Emmental punaleima (Valio), annos 10g667g2600kcal193.3g0g200g0g
Tomaatti 1333g304kcal7.5g46g4g18.7g
Keittiö creme fraiche (Arla ingman), annos 10g1333g10667kcal37.3g53.3g240g0g
Sipuli 667g202kcal8.3g32g1.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37601kcal1543.6g429.2g1450.6g106.6g
Valittu annoskoko10000g18800kcal771.8g214.6g725.3g53.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9400kcal385.9g107.3g362.7g26.7g
Arvot/100g100g188kcal7.7g2.1g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225131