Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g50g160kcal4.3g34g0.8g3.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g50g181kcal3.8g38.1g1.2g1.7g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan75g263kcal6.3g57g0.1g0.8g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkoviini kuiva 175g120kcal0.5g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2006g1666kcal34.4g275.4g19.6g16.8g
Valittu annoskoko1003g833kcal17.2g137.7g9.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna502g417kcal8.6g68.9g4.9g4.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275