Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 150g817kcal1.3g0.8g91.5g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi pakastettu350g109kcal2.4g19.3g0.4g4.9g
Fariinisokeri50g203kcal0g50g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g5770kcal104.2g778.4g240.4g23.4g
Valittu annoskoko1248g2885kcal52.1g389.2g120.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna624g1443kcal26.1g194.6g60.1g5.9g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875