Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g50g175kcal6.5g35g0.7g2.7g
Tattarijauho, Vijatuote40g140kcal5.2g28g0.6g2.1g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g260g884kcal5.2g202.8g4.4g18.2g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2116g3838kcal57.8g630.6g113.2g65.6g
Valittu annoskoko1058g1919kcal28.9g315.3g56.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna529g960kcal14.5g157.7g28.3g16.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041