Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 316g76kcal5.7g7g0.9g7.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g40g11kcal0.5g1.9g0g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)88g26kcal2.9g3.2g0.3g0g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g200g140kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g691kcal20.6g33.4g17.2g19g
Valittu annoskoko750g345kcal10.3g16.7g8.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna375g173kcal5.2g8.4g4.3g4.8g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521