Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g400g440kcal92g0g7.2g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Kesäkurpitsa, tuore60g10kcal0.4g1.5g0.2g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4114g2417kcal224g130.8g109.2g57g
Valittu annoskoko2057g1209kcal112g65.4g54.6g28.5g
Annoskoko puolitettuna1029g604kcal56g32.7g27.3g14.3g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720