Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Broileri rintafile,maustamaton125g129kcal28.9g0g1.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%63g81kcal1.9g1.3g8.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g50g180kcal14g1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g1269kcal107.8g18g81.4g12.2g
Valittu annoskoko538g635kcal53.9g9g40.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna269g317kcal27g4.5g20.4g3.1g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874