Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Lihaliemi laimennettu 100g19kcal0g3g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g30g105kcal0.5g26.7g0g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g4554kcal248.6g162g325g63g
Valittu annoskoko2300g2277kcal124.3g81g162.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna1150g1138kcal62.2g40.5g81.3g15.8g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893