Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosipulikeitto

Kuori sipulit ja pilko( 2 kpl) ja valkosipulit (2 kpl) jätä kynnet kokonaisiksi.

Kuullota oliiviöljyssä sipuleita, lisää vehnäjauhot kuullota vielä hetki.

Lisää kasvisliemi, timjami ja persilja silputtuna.

Anna keiton kiehua kohtalaisella lämmöllä, kunnes valkosipulit ovat pehmeät, noin 1/2 tuntia.

Lisää juusto ja anna sen sulaa.

Soseuta keitto.

Jos timjami tuntuu liian voimakkaan, lisää ripaus sokeria.

Annos noin 200 gr

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g239kcal0g0g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g800g960kcal20g48g72g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3606kcal109.4g206.8g245.6g49.6g
Valittu annoskoko1330g1803kcal54.7g103.4g122.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna665g902kcal27.4g51.7g61.4g12.4g
Arvot/100g100g136kcal4.1g7.8g9.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227122