Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 95g27kcal1g4.4g0.3g1.7g
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Palsternakka 30g19kcal0.1g3.5g0.1g1.3g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Karjalanpaisti atria 700g175g280kcal33.2g0g16.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2211g940kcal81.4g60.6g36.6g19g
Valittu annoskoko1106g470kcal40.7g30.3g18.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna553g235kcal20.4g15.2g9.2g4.8g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472